Confesor GO (ispovjednik Go) – aplikacija za poziv svećeniku

Crkva u korak s vremenom u kojim živimo. Aplikacija pomoću koje možete pozvati najbližeg svećenika za sada je dostupna samo u Španjolskoj. 

Aplikacija koja vam omogućuje da u realnom vremenu locirate vama najbližeg svećenika pokrenuta je u Španjolskoj. Aplikacija “Confesor GO” (“Ispovjednik GO”) pomoću lokacije otkriva gdje se trenutno nalazi najbliži svećenik kojemu se možete ispovijediti.

Uz njegovu lokaciju, aplikacija će otkriti i svećenikovu dob te kojem redu pripada. Svećenici koji koriste aplikaciju ispovijedat će u crkvama ili na javnim prostorima poput parka, kažu autori aplikacije koja će u budućnosti uz podatke o svećeniku prikazivati i njegovu fotografiju.

Nakon što korisnik odabere svećenika kojemu se želi ispovijediti, aplikacija će pokazati gdje se trenutno svećenik nalazi te upute kako do njega doći, javlja Local.

Aplikacija koja je trenutno u beta-fazi zasad je besplatno dostupna korisnicima Appleovih telefona u Španjolskoj, a planira se proširiti i na druge zemlje u kojima će svećenici za nju pokazati interes.

Zasad se u Španjolskoj registriralo stotinu svećenika.

Aplikaciju možete pogledati na Google Playu.

izvor: dnevnik.hr/vijesti

Please wait...