Tko sam ja?

Ja sam tek jedan entuzijast i idealist kojemu je jako, jako, jako stalo do vjeronauka.

 

Dvadeset godina predavala sam vjeronauk u osnovnoj školi i polovicu svoga radnog vijeka volonterski prikupljala i izrađivala materijale za vjeronauk. Napisala sam desetak i prikupila 560 poučnih priča, te ih objavila na stranicama Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije. Izradila tristotinjak vjeronaučnih osmosmjerki, stotinjak radnih listova i 50ak za učenike s posebnim potrebama, niz skupina vježbi “pogodi tko sam”, asocijacija, puzzli – papirnatih i interaktivnih, prikupila ili izrezala oko 200 video zapisa, prenijela stotinjak duhovnih pjesama sa you tube-a. Posebno sam ponosna na impresivnu zbirku od 800 pps prezentacija koja ne bi bila moguća bez pomoći kreativne i nesebične kolegice koja želi ostati anonimna.

 

Promjenom radnog mjesta prestala sam uređivati navedene stranice i otvorila ove stranice namijenjene vjeroučiteljima, razrednicima, učenicima, roditeljima i svima koji na njima mogu pronaći nešto za sebe.

 

Započela sam prebacivanjem “starih” materijala koje sam godinama skupljala i stvarala. Nastavljam on-line edukativnim vježbama (igrama) za vjeronauk i popravcima starih materijala.

 

Moje ime nije važno. Nije važno ni zašto ovo radim. Važno je da se oplemeni nastava vjeronauka ili nekog drugog predmeta.

 

Svoje materijale (ili tuđe s napomenom o autoru) možete poslati na MAIL i rado ću ih objaviti.

 

 

Rating: 6.5/7. From 16 votes.
Please wait...

5 thoughts on “Tko sam ja?

 1. Svaka čast , dragi Bog Vas blagoslovio, nagradio i pružio svoje Kraljevstvo. Uvijek mislim kako moram sve sama. Radim 18 god. i prvi puta sam na ovom portalu. Heureka. I od srca Vam hvala.

  Rating: 5.0/5. From 2 votes.
  Please wait...
 2. Od srca hvala! Bog Te blagoslovio.

  Rating: 5.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
 3. Pozdrav i blagoslov Božji, onoj
  koja me uveseljava na ovom portalu i pomaže u radnim materijalima,
  osobito za učenike s poteškoćama.
  Samo onaj tko to pokušava raditi samostalno zna
  koja je muka iste osmisliti ili pronaći i prilagoditi svome učeniku.
  Zato još jednom iskrena zahvala od zahvalne vjeroučiteljice sa ušća Cetine.

  No votes yet.
  Please wait...
 4. Svaka čast, nadam se da če te nastaviti dalje sa temaskim za prvi razred. Velika hvala i srdačan pozdrav.

  No votes yet.
  Please wait...
 5. Hvaljen Isus i Marija! Ponovo sam pocela da radim u skolama nakon duze pauze, a i ranije sam volela da potrazim na ovom sajtu inspiraciju za casove veronauke. Jos jedno veliko hvala na radu, trudu i svom vremenu koje ste izdvojili za sve nas. Puno pozdrava od jedne verouciteljice iz Banata.

  No votes yet.
  Please wait...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.