Tko sam ja?

Ja sam tek jedan entuzijast i idealist kojemu je jako, jako, jako stalo do vjeronauka.

Dvadeset godina predavala sam vjeronauk u osnovnoj školi i polovicu svoga radnog vijeka volonterski prikupljala i izrađivala materijale za vjeronauk. Napisala sam desetak i prikupila 560 poučnih priča, te ih objavila na stranicama Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije. Izradila tristotinjak vjeronaučnih osmosmjerki, stotinjak radnih listova i 50ak za učenike s posebnim potrebama, niz skupina vježbi “pogodi tko sam”, asocijacija, puzzli – papirnatih i interaktivnih, prikupila ili izrezala oko 200 video zapisa, prenijela stotinjak duhovnih pjesama sa you tube-a. Posebno sam ponosna na impresivnu zbirku od 800 pps prezentacija koja ne bi bila moguća bez pomoći kreativne i nesebične kolegice koja želi ostati anonimna.

Promjenom radnog mjesta prestala sam uređivati navedene stranice i otvorila ove stranice namijenjene vjeroučiteljima, razrednicima, učenicima, roditeljima i svima koji na njima mogu pronaći nešto za sebe.

Započela sam prebacivanjem “starih” materijala koje sam godinama skupljala i stvarala. Nastavljam on-line edukativnim vježbama (igrama) za vjeronauk i popravcima starih materijala.

Moje ime nije važno. Nije važno ni zašto ovo radim. Važno je da se oplemeni nastava vjeronauka ili nekog drugog predmeta.

Svoje materijale (ili tuđe s napomenom o autoru) možete poslati na MAIL i rado ću ih objaviti.

Please wait...

14 thoughts on “Tko sam ja?

 1. Svaka čast , dragi Bog Vas blagoslovio, nagradio i pružio svoje Kraljevstvo. Uvijek mislim kako moram sve sama. Radim 18 god. i prvi puta sam na ovom portalu. Heureka. I od srca Vam hvala.

  Please wait...
 2. Od srca hvala! Bog Te blagoslovio.

  Please wait...
 3. Pozdrav i blagoslov Božji, onoj
  koja me uveseljava na ovom portalu i pomaže u radnim materijalima,
  osobito za učenike s poteškoćama.
  Samo onaj tko to pokušava raditi samostalno zna
  koja je muka iste osmisliti ili pronaći i prilagoditi svome učeniku.
  Zato još jednom iskrena zahvala od zahvalne vjeroučiteljice sa ušća Cetine.

  Please wait...
 4. Svaka čast, nadam se da če te nastaviti dalje sa temaskim za prvi razred. Velika hvala i srdačan pozdrav.

  Please wait...
 5. Hvaljen Isus i Marija! Ponovo sam pocela da radim u skolama nakon duze pauze, a i ranije sam volela da potrazim na ovom sajtu inspiraciju za casove veronauke. Jos jedno veliko hvala na radu, trudu i svom vremenu koje ste izdvojili za sve nas. Puno pozdrava od jedne verouciteljice iz Banata.

  Please wait...
 6. Poštovana autorice, hvala Vam na ovoj stranici. Ja sam župna suradnica, idržim župnu katehezu u župi Mučeništva sv.Ivana Krstitelja na Brijestu (predgrađe Osijeka). Molila bih Vas da mi pošaljete na e-mail nešto simpatično, a kratko, za božićni program koji bi pripremili prvopričesnici. Njih je samo osam, ali dolazi i dvije mlađe djevojčice. (sestre prvopričesnika). Bilo bi mi drago da svako dijete nešto kaže, a da pjevaju – svi, Po struci sam profesorica engleskog jezika i u osnovnoj školi sam radila 35. godina…Pisala sam za katolički tisak; za “Veritas” i “Mariju” 20 godina, pod različitim imenima. Sad sam u mirovini. Živim u Osijeku.

  Please wait...
 7. Hvaljen Isus i Marija!
  Od srca hvala za ovo veliko bogatstvo na ovim stranicama. Meni puno pomaže u radu.
  Bilo bi dobro ako je moguće da nam i dalje ponudite tamatska planiranja za prvi razred.
  Meni to puno pomaže. Vjerujem i drugim kolegama vjeroučiteljima.
  u nadi da čete ovo uvažiti srdačno Vas pozdravljem i želim blagoslovljeno vrijeme Došašća.

  Please wait...
 8. Poštovana, odgajateljica sam i radim u jednom vrtiću u dalmaciji. Ako imate note za pjesmu “Ljubav Božja” bila bih srrtna da mi ih pošaljete. Svako dobro Mira Šabić

  Please wait...
 9. Lijepo.

  Please wait...
 10. Poštovana i draga kolegice,
  zahvaljujem Vam od sveg srca na ovome portalu, na svim materijalima koje ste podijelili s nama. Mnogo nam znače kako bismo nastavu vjeronauka obogatili i učinili zanimljivijom, a osobito u ovo vrijeme online nastave, djeca su oduševljena, kao i mi vjeroučitelji i roditelji.

  Neka Vas Gospodin obilno nagradi svojim milostima!
  Blagoslovljeni Vam ovi sveti dani!

  Please wait...
 11. Poštovanje,
  sretna sam što postojite. Hvala za sve radove koje ste nam priuštili.
  Bog neka Vas blagoslovi i čuva, svakako, nagradi za sve dobro (a puno ga ima).
  Puno, puno nam pomažete.

  Please wait...
 12. Božji vam blagoslov!!!
  Neka vas Trojedini Bog i Majka Božja i dalje vode i pratio vas njihov zagovor!!!

  Please wait...
 13. Predivno mi je to da niste napisali svoje ime. Voljela bih i ja stvaratati a ne imati potrebu da se moje ime odobri i veliča.

  Please wait...
 14. Hvala Vam.
  Bog Vas obilno blagoslovio!
  Hvala mu što Vam je od svoje mudrosti udijelio tako lijepe talente koje iskorištavate na dobrobit nas sviju, vjeroučitelja i učenika.

  Please wait...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)