Adventski virus – pps prezentacija

Adventski virus – zanimljiva prezentacija

Zanimljiva prezentacija za vjeronauk i slobodno vrijeme. Razmišljanje o srži adventskog vremena posloženo u prezentaciju sa prigodnim slikama.

Adventski virus

OPREZ!

Uočena je povećana i učestala pojava simptoma nade, mira, radosti i ljubavi koja je srca velike većine već zarazila adventskim virusom.

Štoviše, postoji mogućnost da ova zaraza poprimi razmjere epidemije u božićno vrijeme, ali i ostatak godine.

Neki znaci i simptomi adventskog virusa:sklonost spontanog djelovanja neovisno o strahu utemeljenom na ranijim iskustvima,  nepogrešiva sposobnost uživanja u svakom trenutku, gubljenje interesa za osuđivanje drugoga,
interpretaciju tuđih djela i sukob, učestale, neodoljive zgode poštovanja, ničim izazvani napadi vedrine, rastuća sklonost puštanja da se život događa, a ne bude nametnut, osjećaj zadovoljstva i povezivanja s drugima i prirodom koji ispunjava, rastuća (d)osjetljivost za darovanu ljubav, kao i nekontrolirana i neutaživa sklonost dijeliti je i širiti, gubljenje sposobnosti brinuti uvijek i u svemu.

Ovo je osobito ozbiljan i zabrinjavajući simptom.

Uočite li još koji – po mogućnosti u što žurnijem roku ga podijelite s najbližima,  onima koje volite i koji vas vole, ali i svim ljudima dobre volje.

Tekst: pronađen na internetu i prilagođen

Please wait...