Božja poruka svojoj djeci

Michelangelo-Stvoritelj-vjeronauk.jpgDijete moje koje si na zemlji…

Koji si zabrinut, zbunjen, neuredan, sam, tužan i umoran.

Dobro poznajem tvoje ime, izgovaram ga i blagoslivljam jer te volim i prihvaćam takvog kakav jesi. Zajedno gradimo moje kraljevstvo čiji si nasljednik. U njemu nećeš biti sam jer ja sam u tebi, kao što si i ti u meni. Želim da uvijek ispunjavaš moju volju, jer moja je volja da si kao čovjek sretan.

Imati ćeš kruh svagdanji. Ne brini, ali, sjeti se da kruh nije samo tvoj. Dijeli ga uvijek sa svojim bližnjima.Upravo zato ti ga dajem, jer znam da znaš da je za tebe i za svu  braću tvoju…

Uvijek opraštam tvoje uvrede, čak i prije nego ih učiniš.Znam da ćeš ih učiniti, ali znam također da je to jedini način da nešto naučiš, da rasteš i da mi se približiš i postaneš to što jesi… Samo te molim da ih oprostiš i samom sebi i onima koji te povrijede.

Znam, da ćeš imati iskušenja i znam sigurno da ćeš ih pobijediti…

Drži me za ruku, uvijek me slušaj! Ja ću ti pomoći da razlikuješ dobro od zla i dat ću ti moć da se riješiš zla…

Nikada ne zaboravi da SAM TE ZAVOLIO još prije nego si se rodio i da ću te voljeti i poslije tvojih zemaljskih dana JER SAM U TEBI…KAO ŠTO SI I TI U MENI…Neka te moj blagoslov dostigne i neka na tebi ostane. Moj mir i vječna ljubav neka te prate zauvijek… Samo kod mene ćeš ih dobiti  i samo ja ti ih dajem jer ja sam LJUBAV I MIR!

autor nepoznat

Please wait...