To je moj Kralj – video zapis o Isusu Kristu

Moj je Kralj – Kralj Židova, On je Kralj Izraela, On je Kralj pravde, On je Kralj vjekova, On je Kralj Neba, On je Kralj slave, On je Kralj kraljeva i On je Gospodar gospodara.

TO JE MOJ KRALJ! PITAM SE POZNAJETE LI GA?

Moj Kralj je najveći Kralj. Nikakvim se mjerama ne može izmjeriti Njegova bezgranična ljubav, On je beskrajno jak, On je potpuno iskren, On je zauvijek vjeran, On je besmrtno milostiv, On je kraljevski moćan, On je nepristrano milosrdan. ZNATE LI GA?

On je najveća ličnost koja je ikada hodala Zemljom, On je Božji Sin, On je spasenje grešnika, On je središte civilizacije, On je neusporediv, On je jedinstven, On je najuzvišeniji lik u književnosti, On je najveća osoba u filozofiji, On je temeljna doktrina istinske teologije, On je jedini sposoban biti sve-dostatni Spasitelj. PITAM SE PREPOZNAJETE LI GA DANAS?

On daje snagu slabima, On je dostupan napastovanima i kušanima, On suosjeća i spašava, On osnažuje i podupire, On čuva i vodi, On liječi bolesne i čisti gubavce, On oprašta grešnicima, On otpušta dužnicima, On oslobađa zarobljene, On brani nemoćne, On blagoslivlja mlade, On služi nesretnima, On se brine za stare, On nagrađuje ustrajne, On krasi krotke. PITAM SE POZNAJETE LI GA?

On je ključ znanja, On je izvor mudrosti, On je vrata oslobođenja, On je put mira, On je staza pravde, On je cesta svetosti, On je vrata slave. POZNAJETE LI GA?

Njegov život je nenadmašiv, Njegova dobrota je neograničena, Njegovo milosrđe je vječno, Njegova ljubav je nepromjenjiva, Njegova riječ je dovoljna, Njegova milost je dostatna, Njegova vlast je pravedna, Njegov jaram je sladak, Njegovo breme je lako, da vam Ga barem mogu opisati…

On je neopisiv, On je neshvatljiv, On je nepobjediv, On je neodoljiv, ne možeš Ga izbaciti iz svoje glave, ne možeš Ga ispustiti iz svoje ruke, ne možeš Ga nadživjeti, i ne možeš živjeti bez Njega. Farizeji Ga nisu mogli podnijeti, no shvatili su da Ga ne mogu zaustaviti, Pilat nije mogao naći krivnje na Njemu, Herod Ga nije mogao ubiti, smrt Ga nije mogla nadići i grob Ga nije mogao zadržati!

dr. S.M. Lockridge

Please wait...